Click here to edit subtitle

Nyheter

Sterke prestasjoner i 2016

Posted by NorCart on November 13, 2016 at 5:35 PM

Gull i sprintcupen, pallplasseringer og topp fem i NM. 2016 har vært et svært spennende og resultatrikt år for Norcart.

 


Svenske Oskar Andersson har virkelig imponert med fantastisk innsats i sitt første år i 125-klassen. Unggutten VANT den svenske sprintcupen som gikk over fem runder. I SM-løpene har Andresson også vist hva han og kart er god for. Og tross noen tekniske problemer endte sammendraget med en sterk 6. plass for talentet fra Vimmerby. Norcart ønsker Oskar lykke til i neste sesong.


Se Oskars imponerende NEZ-seier i Höljes her

www.youtube.com/watch?v=gRyQYXz5As0

 

Foto: Griddd/Oskar Andersson Motorsport

 


Vi ønsker også rette en stor takk til Tomas Oscarsson som er mannen som produserer reservedeler og chassis til NorCart VR5 og Mini. Han fikk selv en respektabel 9. plass i SM, 650 klassen.

 

Foto: Drgonezz.com

 


I Norge har Jon Arne Aas Weberg vist stor framgang i sitt første år i 125 klassen. Han slet litt med motoren, men har vist gode takter som fører. Se hans fantastiske kjøring på Grenland på såpeglatt føre under. Her fungerte både fører og kart optimalt, bare legg merke til starten. Vi ønsker lykke til i 2017.


Se Jon Arne under NEZ-runden på Grenland her

www.youtube.com/watch?v=rhLsqu2bFHk&t=62s

 

Foto: Norsk-crosskart.com

 


Norcarts Mats Brustad hadde ambisjoner om pallplass i den tøffe 250-klassen i år også. Men med stang ut grunnet tekniske problemer i de to første finalene måtte han ta til takke med en 5. plass i NM-sammendraget. Sesongen ble også brukt til finjusteringer av oppsett og testing av nye detaljer. Mats satser for fullt i 250-klassen i også neste år. Vi ønsker han lykke til.


Se årets NM-finalen i 250-klassen her

www.youtube.com/watch?v=kLIeGCTPJu4&t=1s

Foto: Norsk-crosskart.com

 

Categories: None