Click here to edit subtitle

Nyheter

Dobbelt på pallen i første NM-runde

Posted by NorCart on May 6, 2018 at 3:25 PM

Jon Arne Aass Weberg stod for den største overraskelsen i sesongåpningen på Gardermoen Motorpark i helgen, da han innledningsvis sikret 2 førsteplasser og 1 annenplass. Han endte til slutt på en super 3. plass i finalen. Gratulerer!

Jon Arne Aass Weberg imponerte stort i debuten i 250 klassen med sin NorCart VR6 på Gardermoen.


Det ble en pangåpning på sesongen for de to NorCart førerne Mats Brustad og Jon Arne Aass Weberg med henholdvis 2. og 3.plass i NM-premieren på Gardermoen Motorpark 5. mai. Jon Arne som kjørte i 125 klassen forrige sesong, satte seg umiddelbart i respekt hos de lange mer erfarne 250 førerne, og viste et imponerende nivå.


Noe mer oppskriftsmessing kjørte Mats Brustad inn til sølv og 2. plass i 250 klassen etter solid kjøring i de innledende rundene. I finalen ble Mats bare slått av evigunge Martin Kongsli.


– Sesongen kunne nesten ikke startet bedre enn dette. Nå gleder jeg meg allerede til neste løp som er NEZ på hjemmebane, forteller Mats og legger til at han er imponert over klubbkompisen.


– Ja! Jon Arne kjører sitt første løp i 250-klassen, og har virkelig imponert. Han blir helt klart en skummel konkurrent å regne med fremover, smiler Mats.Etter helgens bragd er Jon Arne naturligvis også svært fornøyd:


– Jeg var veldig spent før løpet ettersom det var mitt første i 250. Kjøringen gikk veldig bra i alle heatene, og jeg er kjempestolt over å få starte i første rekke med to av de mest erfarne i klassen. Etter litt analyse av inboard-filmen, må jeg si meg veldig fornøyd med plasseringen, sier 14-åringen, som går på NTG-U i Kongsvinger.


Mats Brustad kapret 2. plassen i første runde NM crosskart 2018 i sin NorCart VR6.


Vi får nok høre mer fra både Mats og Jon Arne videre utover i sesongen. Resultater alle klasser her.En stor takk til NMK Gardermoen for et effektivt og perfekt arrangement i det flotte vårværet!

Categories: Crosskart