Click here to edit subtitle

Nyheter

NM-ledelse etter tre runder

Posted by NorCart on August 6, 2018 at 12:50 PM

Årets crosskartsesong startet med et brak, med to pallplasseringer på Gardermoen. Andre NM-runde i Melhus ble også en knallsuksess med seier for Mats Brustad og sølv til Jon Arne Aass Weberg. Nå er tredje NM-runde i mål, også her ble det pallen i 250-klassen.


Foto: Kjell Vidar Bergly


Etter tre kjøre NM-runder leder Mats Brustad sammendraget med tre poeng foran ringreven Martin Kongsli. Norcart-fører Jon Arne Aass Weberg har også imponert stort i debuten, og ligger på en x. plass i sammendraget.Denne helgen gikk tredje NM-runde av stabelen, for første gang hos NMK Hamar. En trang og svært teknisk krevende bane. Etter tre inneldende omganger sikret Mats seg pole position i finalen med totalt 27 poeng, som inkluderer to heatseiere og en annenplass. Ved siden av står Martin Kongsli og Aron Jensen Marum.
Årets 250-debutat, Jon Arne, kjørte også sterkt i sin NorCart VR6, og sikret seg 4. spor i A-finalen. Etter seks spennende finalerunder endte det til slutt med NM-sølv for Mats Brustad, rett bak vinner Martin Kongsli. Jon Arne lå lenge an til en pallplass, men endte på en sterk 4. plass bak Aron Jensen Marum. Vi gratulerer begge to.


SE VIDEO AV A-FINALEN I 250-KLASSEN PÅ HAMAR HER

https://www.youtube.com/watch?v=qqLh5s8TWsI&feature=youtu.beHistoriens første NM-gull

I andre NM-runde på Melhus, helgen 6. - 7. juni, ble en aldri så liten historisk begivenhet for NorCarts to førere i 250-klassen. Ikke bare kjørte Mats til sitt første NM-gull, men teamkamarat Jon Arne sikret en meget imponerende sølvmedalje i samme løp.
– Det var utrolig moro. Jeg har lært mye på kort tid, og er kjempefornøyd med resultatene så langt i år, sier en strålende fornøyd Jon Arne.


– Årets sesong kunne nesten ikke startet bedre. Det er fantastisk moro når alt fungerer såpass godt. Endringene på VR6 merkes ute på banen, og det er moro at utviklingstimene gir resultater. Nå blir det ekstremt spennende i de to neste løpene, forteller Mats Brustad.


Neste NM-løp går av stabelen i BØ i Telemark, mens den store NM-finalen finner sted hos NMK Grenland, først i begynnelsen av oktober.


Foto: Kjell Vidar Bergly

Categories: None