Click here to edit subtitle

NORCART MINI 2019

NorCart MINI ble introdusert sommeren 2012. Klassen mini er for de yngste fra 6-11 år. Under konstruksjon og produksjon er det lagt vekt på en enkel og solid konstruksjon. Vi har hatt et overordnet mål at prisen skal være overkommelig uten bruk av kostbare og racinginspirerte komponenter.


Her skal det kun være gøy for de minste å kjøre, samt lære seg til å mestre kjøretøyet. NorCart MINI skal også være enkelt å montere selv. Sikkerheten er gitt høyeste prioritet slik at de minste og foreldre skal føle seg trygge.

Motoren fra Briggs&Stratton er en gjennomprøvet og mye anvendt i andre motorsport grener. Motoren har både snorstart og el-start. Vi anbefaler å montere 2 stk stoppbrytere, en som enkelt kan nåes fra banemannskap og en som sitter på rattet som føreren lett kan nå. Hastigheten skal i h.h.t regelverket ikke overstige 60 km/t.


Rammen er helsveiset utenom braketter til sete o.l. Ramme, alle deler og karosseri er ubehandlet.

NORCART MINI BYGGESETT
Ut fra dine ønsker og behov, skreddersyr vi komplette byggesett. Ingen crosskarter er like, derfor ønsker vi å tilby NorCart MINI etter dine egne spesifikasjoner. Ta kontakt for et tilbud på komplett MINI tilpasset deg.

PRIS, KOMPLETT BYGGESETT MED MOTOR:  59.900 SEK INKL. MVA

PRIS KOMPLETT FERDIG BYGGET MED MOTOR (lakkert chassis, ulakkert karosseri)
Fra 69.900 SEK INKL. MVA
 

Kjøreutstyr

NorCart kan også levere alt av kjøreutstyr til de minste. Se vår webshop for mer informasjon og priser.