Click here to edit subtitle

VR6 BYGGESETT 2019

NorCart VR6 2019 modell er et resultat av mer enn 10 års erfaring med konstruksjon og produksjon av crosskart. NorCart VR6 er beregnet for konkurransekjøring og er skreddersydd innenfor det nordiske og NEZ regelverket.

VR6 er konstruert slik at du på en enkel måte kan bygge din egen crosskart. Med sin unike symmetriske ramme trenger du ikke tenke på om du skal ha høyre eller venstreplassert motor. Rammen leveres ferdig sveiset, med unntak av braketter for feste av sete etc. Ramme og karosseri leveres ubehandlet. Byggetid vil normalt være 50-100 timer.

VR6 STARTPAKKE

VR6 STARTPAKKE inneholder ramme m. vippebur i 30/25mm sømløse rør, bærearmer, hjulspindler, karosseri, bunnplate, frontplate, baksving, bakaksel (40mm hul), tannstang, rattstamme m. uledd, hjulboss foran og bak, drevboss, styrestag og støttelagerboss. 

VR6 STARTPAKKE PRIS: 49.900 SEK INKL. MVA

FRA STARTPAKKE TIL FERDIG VR6

Utfra dine ønsker og behov, skreddersyr vi komplette byggesett. Ingen crosskarter er like, derfor ønsker vi å tilby VR6 etter dine egne spesifikasjoner. Ta kontakt for et tilbud på komplett NorCart VR6 tilpasset deg.

PRIS, KOMPLETT BYGGESETT UTEN MOTOR: FRA 95.000 SEK INKL. MVA.

Det er også mulig å få levert din VR6 ferdig bygget klar for race, kontakt oss for pris. NorCart forhandler Kirkey racing alu-stoler. Dette er en solid og sikker stol som i tillegg har en meget god sittekomfort. Se vår WEBSHOP for mer info og priser.
 
 
crosskart, byggesett, crosscart, crosskartbyggesett, crosskartcrosskart, crosskart, norcart vr5